mboost-dp1
Tråden til dumme spørgsmål
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
vandfarve (2298) skrev:#2279 Jeg har aldrig lavet en BigMac, men med 99,9% sikkerhed kan jeg sige, at den ankommer i tre dele i dybfrost, hvorefter den varmes
Kan så fortælle, at burgerboller til både BK og McD er helt friske og bliver leveret hver morgen af Paaske brød
Desuden så mener jeg, at mellembollen er en bund, men er jeg ikke helt hundrede på..
Det eneste som reelt set kommer på frost til en Big Mac (og alle andre burgere) er bøffen og vidst nok også dressingen. Salat, tomater og løg er frisk, skåret og skivet fra gartner-fabrikken (salaten kommer vidst fra BladGrønt). løgene i hamburgers er frysetørret.
#2301: Ja, mellembollen er nok lavet på en bundmaskine. Ingen grund til tre rækker dér.
--
Før i tiden kom salaten i poser, færdigudskåret, og gør det nok stadig.. Jeg kan sige at en McDonalds Burger smager bedre, hvis man selv steger bøfferne og selv varmer brødet hjemme hos sig selv ;)
Men helt godt bliver det nok aldrig...
--
Før i tiden kom salaten i poser, færdigudskåret, og gør det nok stadig.. Jeg kan sige at en McDonalds Burger smager bedre, hvis man selv steger bøfferne og selv varmer brødet hjemme hos sig selv ;)
Men helt godt bliver det nok aldrig...
MiniatureZeus (2301) skrev:Desuden så mener jeg, at mellembollen er en bund, men er jeg ikke helt hundrede på..
I Londen fik jeg serveret "pandekager" med sirup til morgenmad på McD. Det var bunde og mellemstykker, som var varmet på en anden måde end normalt. (Formodentlig stegt.)
Dvs. bunde med skorpe på den ene side og skåret på den anden, og mellemstykker som var skåret på begge sider. Heldigvis ingen toppe, jeg tror ikke sesam er godt på pandekager.
#2304:
Ja, vi får faktisk kun en meget lille del af McD's samlede sortiment. Apropos Menu
Selvom man ser oversigten, kan man 'spise' alt man vil, lige nu, ingen kalorier... :)
Ja, vi får faktisk kun en meget lille del af McD's samlede sortiment. Apropos Menu
Selvom man ser oversigten, kan man 'spise' alt man vil, lige nu, ingen kalorier... :)
#2305: Går ind i C>Program Files>Steam>steamapps>common.
Her ligger alle dine spil. For eks at spille Evil Genius går du ind i mappen "evil genius" og dobbeltklikker på filen "EvilGeniusLauncher".
Her ligger alle dine spil. For eks at spille Evil Genius går du ind i mappen "evil genius" og dobbeltklikker på filen "EvilGeniusLauncher".
#2309 Hvorfor vil du undgå at bruge Steam?
Antager, at du har problemer med det, i så fald, hvad?
Antager, at du har problemer med det, i så fald, hvad?
Der var to asiatere i dette års Tour de France. Af en russisk sponsor.
Jeg hørte en ekspert udtale sig, og i Afrika har de ikke så mange ressourcer til at stable et professionelt hold på benene, manglende opbakning til sporten, dårlige veje at øve sig på og generel manglende dedikation.
Jeg spørger mig dog om det samme, da der også er mange sorte i europæiske lande med europæiske landes statsborgerskab, der ikke er inde i professionel cykling. Så jeg må bede dig svar skyldig. :)
Jeg hørte en ekspert udtale sig, og i Afrika har de ikke så mange ressourcer til at stable et professionelt hold på benene, manglende opbakning til sporten, dårlige veje at øve sig på og generel manglende dedikation.
Jeg spørger mig dog om det samme, da der også er mange sorte i europæiske lande med europæiske landes statsborgerskab, der ikke er inde i professionel cykling. Så jeg må bede dig svar skyldig. :)
Tanghaar (2310) skrev:#2309 Hvorfor vil du undgå at bruge Steam?
Antager, at du har problemer med det, i så fald, hvad?
Jeg har haft store problemer med Steam. Lige præcis den uge hvor jeg havde købt spillet var der problemer med Steam-serverne. Da det kom på plads havde jeg problemer med min internet-forbindelse. (As in, der var ikke nogen der hvor jeg ville sidde og spille.)
Jeg var helt vildt pissed over at Internet-problemer og servere skulle være så stort et problem, når jeg ville spille single-player offline. Jeg er stadig sur nok til at jeg ikke køber spil med nogen form for kopibeskyttelse. (Dvs. jeg har kun købt World Of Goo.)
Kris (2316) skrev:#2315
Det gir ingen mening. Gode benmuskler er en rigtig stor fordel, specielt for hjælperyttere. Og jeg vil gå ud fra at en meget lille asiat vil kunne blive en ret hurtigt sprinter.
Så vidt jeg ved så er de fleste sprintere nogle pænt store muskelbundter. Men ellers er der lidt om det her:
http://www.londonfgss.com/thread8282.html
#2321
Varmt vand fra hanen indeholder ofte mange flere bakterier end koldt vand. Flere af disse bakterier og næsten alle sporer kan overleve at blive kogt.
Varmt vand fra hanen indeholder ofte mange flere bakterier end koldt vand. Flere af disse bakterier og næsten alle sporer kan overleve at blive kogt.
#2325
Forskellige bakterier kan lide bestemte temperaturer. Derfor er det optimale at køre temperaturen op og ned med jævne mellemrum.
Og sporer fjerner du ikke før du når op omkring 120 grader i længere tid.
Forskellige bakterier kan lide bestemte temperaturer. Derfor er det optimale at køre temperaturen op og ned med jævne mellemrum.
Og sporer fjerner du ikke før du når op omkring 120 grader i længere tid.
Jakob Jakobsen (2326) skrev:#2325
Forskellige bakterier kan lide bestemte temperaturer. Derfor er det optimale at køre temperaturen op og ned med jævne mellemrum.
Og sporer fjerner du ikke før du når op omkring 120 grader i længere tid.
Flot, teoretisk... korrekt.
Der findes baktier der kan overleve ved de laveste minusgrader, og bakterier der kan overleve nær vulkaner.
Men langt de fleste bakterier, vi udsættes for, har optimum omkring de 37C.
#2238
Ved at dræbe en art bakterier, giver du jo bare en anden art mere plads til at formere sig. Desuden bliver sporer, som jeg tidligere skrev, ikke dræbt ved så lave temperaturer.
Men hvad ved jeg, jeg har kun certifikatuddannelsen.
Ved at dræbe en art bakterier, giver du jo bare en anden art mere plads til at formere sig. Desuden bliver sporer, som jeg tidligere skrev, ikke dræbt ved så lave temperaturer.
Men hvad ved jeg, jeg har kun certifikatuddannelsen.
Igen ja, men....
Du har bevæget til væk fra relevansen til hvad det handlede. Hvis du vil snakke mikrobiologi kan du pm mig.
lad os opsummere...
Det startede med et sp. vedr. hvorfor man skal bruge koldt vand i nogle madopskrifter. Kris svarede på dette. Du gav infoen omkring varmt vand indeholdte flere bakterier end klodt vand.
Da ordene varmt og koldt er noget flygtige, nævnte jeg en del af bakteriernes optimum temperatur.
Spore dræbes ikke ved 100C nej, men hvad er en bakterie spore?
En hvile tilstand for bakterier. Bakterie vækst sker i 4 faser dvale, logaritmisk, stationær og døds-fasen.
Hvorfor er det væsentligt? Spore der ligger i madvarer og får lov til at formere sig kan blive dødens farlige i feks konserves mad (botuli eller toxiner fra S. aureus). Koger du din mad ved 100C og spiser derefter burde der ikke være nogen fare.
En af de bakterier vi kan støde på i forbindelse med madlavning og som kan danne spore er en af clostridium arterne som findes naturligt i tarmen. Så får du den i dine madvarer er det dårlig håndhygiejne og IKKE vandhanen den kommer fra. Jo det kan lade sig gøre hvis renseanlægget lukker afføring med rundt, men så er det nok mest E. coli du støder på.
Det du nævner i indlæg #2330 er fint nok teori, men ikke relevant, på nær hvis du vil tale om feks hudflora ect.
Du har bevæget til væk fra relevansen til hvad det handlede. Hvis du vil snakke mikrobiologi kan du pm mig.
lad os opsummere...
Det startede med et sp. vedr. hvorfor man skal bruge koldt vand i nogle madopskrifter. Kris svarede på dette. Du gav infoen omkring varmt vand indeholdte flere bakterier end klodt vand.
Da ordene varmt og koldt er noget flygtige, nævnte jeg en del af bakteriernes optimum temperatur.
Spore dræbes ikke ved 100C nej, men hvad er en bakterie spore?
En hvile tilstand for bakterier. Bakterie vækst sker i 4 faser dvale, logaritmisk, stationær og døds-fasen.
Hvorfor er det væsentligt? Spore der ligger i madvarer og får lov til at formere sig kan blive dødens farlige i feks konserves mad (botuli eller toxiner fra S. aureus). Koger du din mad ved 100C og spiser derefter burde der ikke være nogen fare.
En af de bakterier vi kan støde på i forbindelse med madlavning og som kan danne spore er en af clostridium arterne som findes naturligt i tarmen. Så får du den i dine madvarer er det dårlig håndhygiejne og IKKE vandhanen den kommer fra. Jo det kan lade sig gøre hvis renseanlægget lukker afføring med rundt, men så er det nok mest E. coli du støder på.
Det du nævner i indlæg #2330 er fint nok teori, men ikke relevant, på nær hvis du vil tale om feks hudflora ect.
De receptorer findes også i muskelceller... så mon ikke også det hjælper på mindre muskeltræthed... Det mit gæt.
Grunden til at jeg altid har brugt koldt vand til mad er pladevekslere. Der kan være små huller i og det kan medføre at der kommer tungmetaller og gift til at dræbe bakterier/alger i fjernvarmerørene igennem dem.
Måske tager jeg fejl, men jeg vil hellere være på den sikre side, end at risikere noget der.
Noget helt andet er nok at der står i opskrifterne at man skal bruge koldt vand, hvis varmt ikke er nødvendigt for at spare folk for evt. besvær med at varme det op.
Måske tager jeg fejl, men jeg vil hellere være på den sikre side, end at risikere noget der.
Noget helt andet er nok at der står i opskrifterne at man skal bruge koldt vand, hvis varmt ikke er nødvendigt for at spare folk for evt. besvær med at varme det op.
#2336 fordi du har forbredt mad i vand, der ikke var koldt?
Frage:
Hvorfor er det ikke et krav til internationale langturschaffører, at de kan engelsk? Jeg kan satme ikke polsk eller ungarsk.
Hvorfor er det ikke et krav til internationale langturschaffører, at de kan engelsk? Jeg kan satme ikke polsk eller ungarsk.
#2340 tænker, at det er fordi det i al almindelighed ikke er de bedst uddannede mennesker, der bliver langturschauffører i Ungarn eller Polen.
Tror bare du skal være glad for, at de ikke er kørt galt i deres brandert på vej til deres destination.
Tror bare du skal være glad for, at de ikke er kørt galt i deres brandert på vej til deres destination.
#2341 De kommer vadende ind i kontorbygningen og siger vognmandensnavn efterfulgt af noget hullabulla, samtidig med at de peger på en seddel (hvis man er heldig en fragtseddel) med nogle kragetær, som ikke kan tydes. Man svarer til dem på engelsk, uden at de fatter en bjælde. Så prøver man på gebrokken tysk, hvilket næsten aldrig giver noget brugbart respons. Til sidst viser man dem den lange vej tilbage til deres lastbil og peger på døren lige ved siden af.
Tilføj optagelseskrav: Engelsk. Ellers hold dem indenfor grænserne. Der bør være lidt prestige i det for landenes PR-afdeling, at de ikke fremstår som snotaber i en brandert.
Tilføj optagelseskrav: Engelsk. Ellers hold dem indenfor grænserne. Der bør være lidt prestige i det for landenes PR-afdeling, at de ikke fremstår som snotaber i en brandert.
#2342 Bed dem længere oppe om at kaste penge efter en dyrere, dansk vognmand og ikke en, med underbetalte østeuropæere ansat :D
Men det er sgu da skide belastende, selv i Netto taler de ikke dansk. Har da i hvert fald været gennem fire polsk medarbejdere før jeg fandt en, jeg kunne kommunikere med.
Men det er sgu da skide belastende, selv i Netto taler de ikke dansk. Har da i hvert fald været gennem fire polsk medarbejdere før jeg fandt en, jeg kunne kommunikere med.
Er der blevet stoppet nogle store SPAM-grupper for nyligt?
Har ikke modtaget spam på mine domæner i 3 uger.
Har ikke modtaget spam på mine domæner i 3 uger.
#2344 Du er nok blevet "offer" for et spam filter hos dit hostingsselskab.
#2345
Har netop fravalgt diverse filtre samt jeg har catchall på mine domæner.
Har netop fravalgt diverse filtre samt jeg har catchall på mine domæner.
Hej.
Jeg havde lige en underlig sag på arbejde.
En bruger ringer op og siger at han ikke kan logge på computeren.
Fejl: kan ikke få kontakt til domænet.
En "normal" fejl jeg plejer at fikse ved at melde den ud af domænet og ind igen. Da jeg var lidt doven og ikke gad rejse mig overtog jeg computeren med Fjernskrivebord(brugte computere navnet, ikke IP). Logget på som lokal administrator for så at melde den ind og ud. Genstarter computeren, siger til brugeren at den virker igen når den er startet op.
Lidt sener ringer brugeren op igen. Samme fejl som før.
Jeg gør ned til brugeren og rigtigt nok den virker stadig ikke.
Laver en ipconfig, får ikke nogen IP.
Går ind i Netværksforbindelser og ser at netkortet er deaktiveret. Jeg aktivere netkortet og vupti så virker den helt fint igen.
Mit spørgsmål er hvordan jeg kunne overtage den med fjernskrivebord hvis netkortet var deaktiveret?
Jeg kan ikke komme på andre grunde en at der var et DNS fuck up og jeg så endte på en anden computer.
Nogen der har en ide til hvad der ellers kan være skyld i det?
Jeg havde lige en underlig sag på arbejde.
En bruger ringer op og siger at han ikke kan logge på computeren.
Fejl: kan ikke få kontakt til domænet.
En "normal" fejl jeg plejer at fikse ved at melde den ud af domænet og ind igen. Da jeg var lidt doven og ikke gad rejse mig overtog jeg computeren med Fjernskrivebord(brugte computere navnet, ikke IP). Logget på som lokal administrator for så at melde den ind og ud. Genstarter computeren, siger til brugeren at den virker igen når den er startet op.
Lidt sener ringer brugeren op igen. Samme fejl som før.
Jeg gør ned til brugeren og rigtigt nok den virker stadig ikke.
Laver en ipconfig, får ikke nogen IP.
Går ind i Netværksforbindelser og ser at netkortet er deaktiveret. Jeg aktivere netkortet og vupti så virker den helt fint igen.
Mit spørgsmål er hvordan jeg kunne overtage den med fjernskrivebord hvis netkortet var deaktiveret?
Jeg kan ikke komme på andre grunde en at der var et DNS fuck up og jeg så endte på en anden computer.
Nogen der har en ide til hvad der ellers kan være skyld i det?
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.