mboost-dp1
Tråden til dumme spørgsmål
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
2 guys, 1 bathrope
Hvis man skal klage over PostDanmark, hvem skal man så klage til? Forbrugerklagenævnet? Forbrugerombudsmanden? Forbrugerstyrelsen? Statsministeren? Din mor?
De idioter i postvæsnet har nu haft min pakke i 23 dage uden 1) at kontakte mig eller 2) tænkt sig at give mig den indenfor den nærmeste fremtid.
Hvis man skal klage over PostDanmark, hvem skal man så klage til? Forbrugerklagenævnet? Forbrugerombudsmanden? Forbrugerstyrelsen? Statsministeren? Din mor?
De idioter i postvæsnet har nu haft min pakke i 23 dage uden 1) at kontakte mig eller 2) tænkt sig at give mig den indenfor den nærmeste fremtid.
Har du bedt om chefen og truet med Politi og medier?vandfarve (5507) skrev:Daniel-Dane (5506) skrev:#5504
Har du kontaktet dem?
Yes, to gange.
Én gang per mail, som jeg ikke har fået svar på, og én gang per telefon, hvor jeg ikke fik et særlig uddybende svar.
#5512
Kommer lidt an på hvilken router det er? Men eller ser det jo at tilgå den med dens ip-adresse, logge ind med brugernavn og adgangskode, og så ellers konfigurere wireless security ..
Kommer lidt an på hvilken router det er? Men eller ser det jo at tilgå den med dens ip-adresse, logge ind med brugernavn og adgangskode, og så ellers konfigurere wireless security ..
#5514
De kan helt sikkert guide dig igennem det, men du skal formentlig selv sidde ved computeren og gøre det.
Men tag og find ud af hvilken router det er (producent og model), så er der helt sikkert nogle herinde der kan hjælpe. Alle routere har en standard ip-adresse og adgangskode, så at vide producent og model er formentlig nok til at få adgang.
De kan helt sikkert guide dig igennem det, men du skal formentlig selv sidde ved computeren og gøre det.
Men tag og find ud af hvilken router det er (producent og model), så er der helt sikkert nogle herinde der kan hjælpe. Alle routere har en standard ip-adresse og adgangskode, så at vide producent og model er formentlig nok til at få adgang.
Med tanke på denne gamle tråd, er jeg så den eneste, der bliver meget mere tilpas af at opdage, at klokken er 3:14 i forhold til 13:37? :)
Det giver vel egentlig lidt sig selv ja .. Tænkte bare jeg måske kunne undgå at skulle sætte mig ind i begge programmer :)
1. det kommer vel an på om det man skriver er spørgsmål eller svar! :P
2. Hvis det kun er CPU'en så skal du nok checke at køleribben sider ordenlig fast og har god kontakt til CPU'en, hvilket kølepasta måske kan hjælpe til med. Men 100C Idle lyder helt voldsomt så jeg ville nok ogå lige checke om der kunne være andre fejlkilder.
2. Hvis det kun er CPU'en så skal du nok checke at køleribben sider ordenlig fast og har god kontakt til CPU'en, hvilket kølepasta måske kan hjælpe til med. Men 100C Idle lyder helt voldsomt så jeg ville nok ogå lige checke om der kunne være andre fejlkilder.
Hvis det er tid til det. Hvor gammel er den?xXgmzorXx (5534) skrev:2. Jeg har en laptop der er 100C idle. Der er ingen støv i, og ventilatoren køre fint. Ville der være god idé at skifte kølepastaen ud med noget bedre kølepasta?
#5538
Jeg plejer at afpudse den og lave en "dry rub".
Hæld en god mængde salt, peber, paprika, tørret hvidløg og hvad man ellers har lyst til i en tallerken og bland det sammen. Derefter rulles mørbraden i krydderiet så den bliver dækket helt i det.
Så kan man, hvis man vil have smagen mere ind i kødet, rulle den ind i cellofan og smide den i køleskabet et par timer.
Derefter brunes den ½-1 minut på alle sider ved middelhøj varme i en olieret pande, hvorefter temeperaturen sænkes og den får lov til at simre færdig under låg, til kernetemperaturen er omkring 65 grader.
Derefter pakkes den ind i sølvfolie og får lov til at ligge i 10 minutter før den skæres ud.
Som tilbehør kan jeg anbefale halverede bagekartofler der smides ned i en pose sammen med olie, salt og eventuelt hvidløg, hvorefter de omrystes så de er helt overtrukket.
De lægges så i et fad hvorefter de drysses med paprika eller dild efter smag og bages i en 230 grader varm ovn indtil de har fået en sprød og gylden overflade (normalt omkring 30 min.)
Som sovs kan jeg anbefale bearnaise, rødvin eller hvidløgssovs.
Jeg plejer at afpudse den og lave en "dry rub".
Hæld en god mængde salt, peber, paprika, tørret hvidløg og hvad man ellers har lyst til i en tallerken og bland det sammen. Derefter rulles mørbraden i krydderiet så den bliver dækket helt i det.
Så kan man, hvis man vil have smagen mere ind i kødet, rulle den ind i cellofan og smide den i køleskabet et par timer.
Derefter brunes den ½-1 minut på alle sider ved middelhøj varme i en olieret pande, hvorefter temeperaturen sænkes og den får lov til at simre færdig under låg, til kernetemperaturen er omkring 65 grader.
Derefter pakkes den ind i sølvfolie og får lov til at ligge i 10 minutter før den skæres ud.
Som tilbehør kan jeg anbefale halverede bagekartofler der smides ned i en pose sammen med olie, salt og eventuelt hvidløg, hvorefter de omrystes så de er helt overtrukket.
De lægges så i et fad hvorefter de drysses med paprika eller dild efter smag og bages i en 230 grader varm ovn indtil de har fået en sprød og gylden overflade (normalt omkring 30 min.)
Som sovs kan jeg anbefale bearnaise, rødvin eller hvidløgssovs.
caek, i have solved your question :P
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/psykisksu...
Kender selv problemet og har det typisk når jeg har siddet for meget ved pc, så sover jeg dårligt, med mindre jeg får lov at sove i 12-15 timer, så er det okay ^^....
Men får generelt for lidt søvn :P
http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/psykisksu...
Kender selv problemet og har det typisk når jeg har siddet for meget ved pc, så sover jeg dårligt, med mindre jeg får lov at sove i 12-15 timer, så er det okay ^^....
Men får generelt for lidt søvn :P
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.