mboost-dp1

Wow acc sælges, 2x85 +2x80


Gå til bund
Gravatar #1 - Harritz
6. apr. 2011 11:16
Hej alle sammen!
Jeg sælger min world of warcraft account da jeg ikke længere bruger den så meget.

På selve wow accounten har jeg 2 i lvl 85, begge alliance
Den ene er en deathknight. Dens ilvl er på 359 som DPS og 359 som tank. Den har også fuldt PvP gear med 3400 resil. Den har 310 % mount og 17k guld. Den har også herbalism og inscription i 525.
Den anden er en druide. Dens ilvl er på 354 som tank. Den har 280 % mount og 4k guld på sig. Den har clearet næsten alle normal bosser så det vil være nemt at finde en gruppe.
Udover dette så har jeg en masse hairlooms, justice points og lignende så man hurtigt kan levele en ny char op. Der er også alts på en anden server hvor, en lvl 80 Paladin + en lvl 80 warlock.
På battle.net accounten er der også diablo 2 ex, warcraft 3 ex, og der er også en anden wow account, dog uden nogen værdi.

Kan vise frem ingame hvis det er, og du får alle oplysningerne som du skal bruge (billede af ID og lignende). Du kan også få min bopæl og tlf nummer hvis du vil være sikker.

Bud modtages gerne og information gives gerne bare spørg :)
Gravatar #2 - tazimn
6. apr. 2011 11:18
/thread

>Er også postet i en anden forumkategori..
Gravatar #3 - Chewy
6. apr. 2011 18:15
Armory links?
Gravatar #4 - Coney
6. apr. 2011 18:58
Harritz (1) skrev:
hairlooms


Jeg er ligeglad med hvad du ellers skriver, for jeg er sikker på nogen andre kan finde ud af at fortælle dig hvor uvidende du er, men vil du ikke venligst gøre mig, og din engelsklærer, glad og lade være med at stave heirlooms på den måde:)?
Gravatar #5 - ignuz
6. apr. 2011 18:59
Sjovt at du har tid til at poste din annonce, et sted hvor chancen for at få et salg er minimal, endnu en gang nu hvor du har beklaget dig over at vi intet liv har.
Gravatar #6 - Mnc
6. apr. 2011 19:26
Ro på venner, dette er blevet håndteret i den anden tråd... :D

http://newz.dk/forum/wow-account-salg/wow-acc-sael...

/thread
Gravatar #7 - vandfarve
6. apr. 2011 22:14
Betyder det, at jeg ikke må skrive flere indlæg?
Gravatar #8 - Dr_Mo
6. apr. 2011 23:14
#7
Kun hvis du poster billeder af toge.
Gravatar #9 - Svindleren
6. apr. 2011 23:25
Intro

Denne løgsuppe er utrolig nem at lave i en travl hverdag.

Fremgangsmåde

Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde strimler og hak hvidløg fint. Kom det i en gryde med olivenolie, og svits et par minutter.

Kom vand, bouillon, timian og laurbærblad i gryden. Lad suppen koge ved svag varme i 20 minutter under låg. Smag til med salt, peber og fløde.

Lun flutene på brødristeren.

Serverer løgsuppen med de lune flutes til.


Tip

Hvis du ønsker retten ekstra fedtfattig, kan du sagtens undlade fløden.




Energifordeling
331 Kcal pr. kuvert
F: 13 g, P: 9 g, K: 47 g, KF: 4 g
662 Kcal (68 Kcal/100 g)
Gravatar #10 - Hånter
7. apr. 2011 06:11
#9 skal man så bare spise laurbærbladene?
Gravatar #11 - Mnc
7. apr. 2011 06:15
vandfarve (7) skrev:
Betyder det, at jeg ikke må skrive flere indlæg?
Jep.
Gravatar #12 - snesman
7. apr. 2011 13:18
Damn, det lyder ellers som en okay løgsuppe. Men hvor meget skal der i af hver ingrediens?
Gravatar #13 - NightZtorm
7. apr. 2011 13:23
#12
alt er 1:1 (baseret på vægt ikke antal) =)
Gravatar #14 - Alrekr
7. apr. 2011 17:05
TherkelMJ (13) skrev:
#12
alt er 1:1 (baseret på vægt ikke antal) =)


Rimelig heftig hvidløgssmag!
Gravatar #15 - NightZtorm
7. apr. 2011 18:38
tror ik det er hvidløg men derimod timian der kommer til at give mest smag =)
Gravatar #16 - Chewy
7. apr. 2011 19:24
@15

Mit bud havde ellers været saltet...
Gravatar #17 - Jakob Jakobsen
7. apr. 2011 19:50
TherkelMJ (15) skrev:
tror ik det er hvidløg men derimod timian der kommer til at give mest smag =)


Der er ikke noget der slår laurbærblade. Et enkelt laurbærblad kan nemt ødelægge 5 kg kød.
Gravatar #18 - Riotfellow
7. apr. 2011 20:07
Så en del varm olivenolie og så bagefter en del vand i? det skal da prøves!

Gravatar #19 - Alrekr
7. apr. 2011 20:56
Jakob Jakobsen (17) skrev:
Der er ikke noget der slår laurbærblade. Et enkelt laurbærblad kan nemt ødelægge 5 kg kød.


Så de gange, hvor konen laver 4-5 liter kødsovs ud af bl.a. 350 g oksekød og 3-4 laurbærblade, så er det ødelagt? Jeg er ikke enig ;)
Gravatar #20 - Norrah
7. apr. 2011 22:01
Jeg er også uening.. der er tale om at et laurbær er blevet ødelagt af 5kg kød.

Der er jeg ligeglad med rækkefølgen, for man tager altid laveste fællesnævner som tilsætningen.. og i dette tilfælde er det kød.
Gravatar #21 - Daniel-Dane
7. apr. 2011 23:29
TherkelMJ (13) skrev:
#12
alt er 1:1 (baseret på vægt masse ikke antal) =)
Gravatar #22 - NightZtorm
8. apr. 2011 06:07
#16
den skal smages til med saltet...
Gravatar #23 - apkat
8. apr. 2011 06:10
Alrekr (19) skrev:
Så de gange, hvor konen laver 4-5 liter kødsovs ud af bl.a. 350 g oksekød og 3-4 laurbærblade, så er det ødelagt? Jeg er ikke enig ;)

Eh studerende? Fandme ikke meget kød da? Kød-suppe?
Gravatar #24 - Alrekr
8. apr. 2011 07:21
apkat (23) skrev:
Eh studerende? Fandme ikke meget kød da? Kød-suppe?


Gulerødder og løg i større mængder end kød, blendet til samme størrelse som hakket oksekød - når man blander det med rødvin, grøntsagsbuillon, oksekødkraft, andebuillon, rødvin, tomatpasta, salt, peber, paprika, hvidløg og laurbærblade, og det hele koges ind i løbet af 2-3 timer, så smager det faktisk ekstremt godt. Også selvom man lever af SU :)
Gravatar #25 - lorric
8. apr. 2011 07:34
wtf, andebouillon?
Gravatar #26 - snesman
8. apr. 2011 07:49
wtf, 2 gange rødvin?
Gravatar #27 - Alrekr
8. apr. 2011 08:06
lorric (25) skrev:
wtf, andebouillon?


Det gør, at der er mere smag i - faktisk smager hendes kødsovs som ægte italiensk bolognese, modsat hvad de fleste kalder deres opkog af kød og flåede tomater :)

snesman (26) skrev:
wtf, 2 gange rødvin?


Lidt til gryden, lidt til os :)
Gravatar #28 - snesman
8. apr. 2011 08:12
Alrekr (27) skrev:
faktisk smager hendes kødsovs som ægte italiensk bolognese, modsat hvad de fleste kalder deres opkog af kød og flåede tomater :)

Hun er opdraget godt, kan jeg forstå:)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login